Åpningstider mandag til fredag 08.00 - 17.00

Om Bergen Idrettsklinikk

Bergen Idrettsklinikk vart etablert sommaren 2009 som eit resultat av aukande etterspurnad etter kompetanse på idrettsmedisinsk behandling og oppfølging i Bergen og omegn.
Vår erfaring er at det har vore eit stort behov, og manglande tilbod, på å få stilt diagnoser og kome i gong med behandling, rettleiing og oppfølging i etterkant av både akutte- og kroniske skader.

Me har òg lang og god kompetanse på oppfølging av bekkenrelaterte plager, korsryggssmerter og skulderproblem. Vårt mål er at me skal hjelpe deg til å kome raskare i gong med den aktiviteten du ynskjer å halde på med - smertefri. Du finner oss i Fana bydel, Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal.

Fysioterapeut Arild Solheim. Foto.

Arild Solheim, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Fysioterapeut Arild Solheim har tidlegare drive Active Rehab og Redcord Clinic i Bergen, og har hatt mykje fokus på trening og rehabilitering både i bedrift og klinikk.
Er fysioterapeut, og var tidlegare medisinsk ansvarleg for FK Fyllingsdalen (tidl. Løv-Ham) sitt a-lag i fotball i Adeccoligaen, og var engasjert der i 7 år. Har hatt oppfølging med alpintlandslaget for kvinner og individuell oppfølging av eliteutøvarar innan fotball, friidrett, handball mm. Er no involvert i oppfølginga kring Bergen Turn. Var sjølv aktiv med friidrett i ein lang periode og sprang så fort han kunne ein runde rundt bana.
47 82 35 32 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bestill time!

Fysioterapeut Håvard Breistein. Foto.

Håvard Breistein, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Håvard Breistein er fysioterapeut og kurs/ føredragsholdar med erfaring frå eigen klinikk dei siste 10 år. Oppteken av aktiv rehabilitering, og er kursa i både Neurac og IMS.
Han har lang røynsle innan trening, 20 år som instruktør ved ulike treningssentre, og er for tida fagansvarlig og kurshaldar ved instruktørutdanninga ved Krønsj treningssenter i Oslo.
Håvard har saman med Arild utvikla og drevet Activ Rehab, der dei var blant de fyrste i Bergen til å tilby bedriftsretta trening og rehabilitering, i tillegg til Pausegym, Frisktrening og kursing av bedrifta sine eigne trimveiledere.
92 09 82 34 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

fysioterapeut Ingvild Kåshagen. Foto.

Ingvild Kåshagen, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Ingvild Kåshagen er fysioterapeut, har en bachelor i bevegelses,- og idrettsvitenskap fra NTNU og er sertifisert personlig trener fra Norges idrettshøgskole. Hun er tidligere friidrettsutøver på nasjonalt nivå, innen 400m og stavsprang, har lang erfaring med styrketrening, og spiller i dag aktivt innebandy. Hun har ellers variert trenererfaring fra friidrett, turn og som personlig trener, har holdt løpegrupper og kurs med fokus på løpsteknikk,- og bevegelsesanalyser. Ingvild har fokus på aktiv tilnærming til skadeproblematikk og en individuell tilpasning av trening ut fra dine mål.
48 11 74 62 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bestill time!

fysioterapeut Trygve Feidje Mjelde. Foto.

Trygve Feidje Mjelde, fysioterapeut og prestasjonsfremjar

Trygve Feidje Mjelde er fysioterapeut, med lang erfaring frå idrett som utøvar, trenar og behandlar. Han har alltid eit ynskje om å løfta prestasjonar og funksjon – uavhengig om det er på idrettsbana eller i kvardagen. Ei aktiv tilnærming til trening, skadeførebygging og rehabilitering er noko Trygve brenn for.

Han arbeider også som fysioterapeut og fysisk trener for Fana Fotball - både for aldersbestemte-, dame- og herrelaget. Han har lang erfaring med kartlegging av springeteknikk, -sko og testing av laktatprofil. Trygve er sjølv aktiv mellomdistanseløpar, og har topp 12-plassering i NM.

Trygve er ein del av behandlarnettverket til Idrettens Helsesenter, og du kan nytta forsikringa via Idrettens skadetelefon.

47 66 40 08 Denne e-postadressa er beskytta mot program som samlar e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne sjå den.

Bestill time!

Bergen Idrettsklinikk

Søråsbrotet 9 - 5235 Rådal
Telefon: 45 12 40 00
Åpningstider mandag - fredag 08.00 - 17.00
E-post: post@bik.no

Admin

Cookies (informasjonskapslar) hjelper oss å levera tenestene våre. Ved å bruka tenestene våre, aksepterer du bruka vår av cookies.